Portofoliu Web Design

ce am realizat până acum

ce spun clientii nostri?

 • Elena-Maria Bărbos
  201 înseamnă promptitudine și profesionalism de poveste!Nouă, celor de la ”Produs în Bistrița-Năsăud” ne plac poveștile. Știm că și vouă ;)  Așa că... a fost odată ca niciodată, într-o zi de vineri, când aveam un website ca o casă la roșu, iar sâmbătă, după-amiaza aveam programați ”chiriași” pentru o casă (a se citi website – n.a.) cu toate finisajele. Profesioniștii de la 201 au făcut imposibilul, posibil. Au tencuit, colorat, mobilat, decorat și făcut functional spațiul din întreaga casă și, mai mult dect atât, au asfaltat și drumul până la aceasta, într-o singură noapte, împlinind toate cerințele noastre. Am ”închiriat casa”, din primul minut al programării! Pe parcurs, au făcut toate ajustările pe care ”chiriașii”, extrem de pretențioși, le-au solicitat.Mulțumim pentru tot! Povestea noastră cu 201 continuă!Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa: pentru servicii profesioniste, în timp real, un site funcțional și arătos, 201 e #musai să facă parte din povestea voastră!

  Elena-Maria Bărbos

  Produs in BN
 • Recomandarile sunt de prisos, o simplă accesare a site-ului nostru spune tot ce trebuie despre băieții de la 201.ro. Seriozitate, promptitudine și nu în ultimul rând profesionalism. De asemenea, am scăpat de foartă multă bătaie de cap în a căuta pe cineva, care sa intermedieze tot ce înseamnă partea grafică, datorită faptului că am profitat de opțiunea celor de la 201 de a se ocupă tot ei si de toată partea grafică a site-ului, scutindu-mi timp, energie si bineînțeles bani, deoarece preturile sunt foarte mici pe lângă tot ce oferă!! O să mai revin curând, mulțumesc!

  Paul Richard

  FlashCard
 • Eugen Cosma
  "O echipa de tineri entuziasti si profesionisti in acelasi timp, au venit mereu si prompt cu solutii pentru solicitarile noastre! Va recomandam cu plăcere oriunde si oricând!"

  Eugen Cosma

  CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud
 • Dan Cernatescu
  “In urma cu cativa ani l-am cunoscut pe Radu si de la primul contact am stiu ca am ajuns sa colaborez cu unul dintre cei mai buni si profesionisti , dintre toti pe care ii cunoscusem. 201.ro este o agentie capabila, cu profesionisti desavarsiti. O echipa fantastica si astfel am avut satisfactie maxima cand am vazut rezultatul pentru site-ul meu : aterrecosmetics.com. Astfel site-ul este apreciat de partenerii mei din SUA, Europa, Peninsula Araba si Asia. Va multumesc pentru tot ce ai reusit si sigur o sa avem o colaborare de lunga durata. Mult succes and you are the best !”

  Dan Cernatescu

  Aterre Cosmetics
 • Edit Gyenge
  “Am lucrat cu Agenția 201 în foarte multe proiecte laborioase, iesite din comun și, nu de puține ori, dificile. De fiecare dată am reușit sa realizăm orice. Și nu, nu e un clișeu! Baieții ăștia chiar pot face orice! Nu a fost simplu pentru ei, mai ales că am avut adesea termene restrânse și volum mare de muncă. Oricărei cerințe din domeniul programării și dezvoltării paginilor web au răspund mereu la fel: ”facem să fie bine.” În final, nu a fost doar bine, a fost excelent, dar sunt și băieți modești 😊. Au lucrat exemplar și cu maximă seriozitate! Cine lucrează în domeniul serviciilor știe ce înseamnă să ai programatori buni și colaboratori serioși. Dacă înțelegeți asta, ar trebui să-i luați pe băieții de la 201. Sunt buni la casa omului.”

  Edit Gyenge

  Egas Consulting & Strategy

  Citește Politica de confidenţialitate înainte de a ne oferi datele tale de contact. Vom folosi aceste date doar pentru a te contacta ca urmare a emailului trimis și nu vom stoca, prelucra sau înstrăina datele pe care le primim de la tine!

  close