Crearea unui magazin online
personalizat la cheie

Va mutam afacerile online


In primul rand vrem sa mentionam faptul ca nu facem diferenta intre o afacere la inceput de drum, un StartUp cu un buget redus si o afacere deja prezenta pe piata si un buget mare pentru un proiect extins. Pentru ambele afaceri vrem sa oferim un magazine online de success care sa reprezinte cat mai bine atat compania dvs. cat si agentia noastra.

Ne asezam toti la o discutie, la o cafea sau poate chiar si online, noi cei din agentie si voi detinatorii proiectului sau a ideii de afacere, analizam toate detaliile, toate serviciile sau produsele oferite si facem un proiect cat mai simplu pentru viitorul client al magazinului si cat mai bun din punct de vedere tehnic.

Construim un magazine online orientat catre clientul final, sa obtinem cat mai multe vanzari, sa fie cat mai usor de folosit de catre clientul vostru. Integram toate functiile necesare pentru a usura procesul de vanzare/cumparare pe acest website.

Realizam fiecare shop online cu maxima atentie la fiecare detaliu atat tehnic cat si vizual. Ne asiguram ca magazinul are o viteza foarte buna de functionare. Toate proiectele noastre o sa fie atent testate si functionale de pe orice fel de device, mobile, tablet sau desktop PC.

Abia dupa ce am pus la punct toate detaliile, am realizat designul perfect si functionalitatile la nivelul asteptarilor vostru, testam magazinul online si il lansam official pentru clintul final.


Ce ar putea sa contina un magazin online?


Dupa ce analizam afacerea dvs. si stim ce trebuie sa contina acest website de vanzi online o sa alegem si din urmatoarele functii, poate chiar pe toate:

DOMENIU.RO sau .COM si GAZDUIRE Gratuite

Domeniu.ro sau .com si gazduire SSD, incarcare mai rapida, spatiu de stocare de minim 8GB, trafic nelimitat, pana la 5 adrese de email, backup zilnic. Toate acestea le oferim GRATUIT in primul an. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual aproximativ 80€.


PANOU DE ADMINISTRARE

Fiecare MAGAZIN ONLINE realizat de noi beneficiaza de panou de administrare pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a categoriilor, a produselor si a celorlalte informatii afisate in site-ul dumneavoastra. Puteti adauga sau sterge orice de pe site fara sa aveti nevoie de un programator.


DESIGN RESPONSIVE

Se asigura design responsive pentru a le oferi utilizatorilor o experiente excelenta de navigare. De pe PC, laptop, tableta sau Smartphone, site-ul va fi afisat perfect si va avea o viteza de navigare foarte buna.


NUMAR NELIMITAT DE CATEGORII SI PRODUSE

Posibilitatea de a adauga sau sterge un numar nelimitat de pagini, categorii si produse, complet administrabile. Nu limitam numarul de produse pe site.


Pentru vanzari mai multe si usoare


1Mentenanta 6 luni
Daca, din lipsa de timp sau alte motive, doriti ca noi sa administram site-ul, sa ne ocupam de functionalitatea optima acestuia, sa verificam viteza de incarcare si sa actualizam continutul lui in limita a 3 ore lunare. Puteti opta si pentru acest serviciu.
2Certificat SSL 1 an
Cripteaza informatii si confera securitate. Atunci cand este activ in domeniul siteului, in loc de http:// devine https:// si aduce o inbunatatire majora pentru SEO. Pentru o siguranta mai buna optati pentru acest serviciu!
3Optimizare SEO
Oferim Optimizare SEO on page. FIecare pagina web creata de noi o sa fie facut in asa fel incat sa fie la inaltimea standardele seo impuse de principalele motoarele de cautare precum google, yahoo sau bing.
4Social Media
In cazul in care compania are un cont de Instagram, Facebook sau Linkedin, acestea vor fi asociate cu site-ul dumneavoastra. Daca nu aveti aceste conturi va ajuta la crearea si configurarea lor.
5Incarcare Rapida
Ne asiguram ca viteza de incarcare a site-ului tau sa fie optima pentru fiecare device. PC, laptop, tableta, smartphone. Vrem ca orice proiect sa functioneze la click.
6MULTILANGUAGE
Daca doriti sa va adresati unei comunitati straine puteti opta pentru creare unui site web sau creare unui magazin online in mai multe limbi, Engleza, Franceza, Spaniola, Germana, etc.
7Promotii si fidelizare
Cu aceasta optiune aveti posibilitatea sa generati vouchere cu promotii pentru un grup de clienti dar si coduri promotionale individuale.
8Catalog de Produse Online
Daca NU doriti sa afisati preturile pe site, puteti opta pentru un catalog de produse cu cerere de oferta personalizata. Asa va prezentati produsele/serviciile si faceti oferte personalizate.
9Comparator de produse
Clientul poatre adauga mai multe produse in comparator pentru a fi comparate atat preturile cat si detaliile produselor respective.
10Lista de dorinte / Wishlist
Fiecare client poate sa adauge unele produse care sunt de interes pentru el si sa revina mai tarziu sa le comande.

    Vreau un site web nouVreau un magazin onlineVreau sa-mi refac site-ul actualAlte servicii
    Citește Politica de confidenţialitate înainte de a ne oferi datele tale de contact. Vom folosi aceste date doar pentru a te contacta ca urmare a emailului trimis și nu vom stoca, prelucra sau înstrăina datele pe care le primim de la tine!

    Sunt de acord ca 201/douasuteunu să folosească datele transmise pentru a mă contacta și confirm că am citit Politica de confidențialitate!