Creare Site Web

Creare site web de prezentare

Creare site personalizat!

Descoperă soluția perfectă pentru afacerea ta prin serviciul nostru de „Creare Site Web de Prezentare”. Fiecare proiect este meticulos elaborat pentru a se potrivi în mod ideal nevoilor și specificațiilor tale unice. Indiferent de amplitudinea proiectului tău, suntem pregătiți să dăm viață viziunii tale online, furnizând un site bine optimizat și perfect adaptabil la orice dispozitiv. Cu noi, fiecare detaliu contează, iar rezultatul este un site web care nu doar impresionează, ci și comunică esența afacerii tale în mod clar și captivant. Optează pentru profesionalism și inovație în crearea site-urilor web de prezentare, alege serviciile noastre pentru a-ți transforma visele online în realitate!
Creare Site Web Bistrița - Realizare Website Personalizat

Crere site web personalizat

Creare Site Web de Prezentare

Creare site web personalizat special după afacerea ta. O să povestim toate detaliile cu tine, la biroul nostru din Bistrița sau online, și după ce știm despre ce este afacerea ta, atunci o să începem să concepem un website personalizat pentru necesitățile și specificațiile tale. Nu promitem absolut nici un miracol de genul “Îți facem site-ul web și o să apară sute de clienți la tine sau mâine ești în top pe google”, dar o să te sfătuim cum să faci în așa fel încât să profiți la maxim de acest proiect web și să ajungi la cât mai mulți clineti cu el, până la urmă este deschis non stop.

De la noi, agenție web design Bistrița, o să priemesti un site web profesional foarte bine optimizat, website responsive, accesibil de pe orice device, mobil, tablet, laptop sau desktop – PC. O să fie un site cu viteză de încărcare foarte rapidă și o grafica plăcuta, creată special pentru afacerea ta.

Noi ne asumăm angajamentul să facem tot ce ține de noi ca website-ul tău să fie cât mai bine văzut de google și bineînțeles, cât mai bine structurat și bine aranjat din punct de vedere vizual pentru clienții care îl accesează.

De ce vrem să ai un proiect 100% perfect? Pentru că atunci când un client ajunge pe site-ul tău și îl răsfoiește și îi place ce vede, decide să cumpere sau să achiziționeze serviciile sau produsele oferite de tine. Totodată, este un posibil client și pentru noi ca și agenție de web design care oferă servicii de creare site web de prezentare și nu ne permitem să vadă un proiect urât sau rău făcut. Un site web de prezentare bine făcut pentru tine este cartea noastră de vizită pe piața online.

Ai nevoie de un website profesional?

Vezi aici cateva proiecte realizate de catre noi

Dacă îți dorești un site nou foarte bine aranjat, structurat, cu un design atrăgător, adica un website profesional, și care să reprezinte la perfecțiune valorile companiei tale, te așteptăm la o discuție detaliată. Mai jos poți accesa unele din proiectele, creare site web de prezentare sau creare magazin online, realizate de către noi

Creare Site Web de Prezentare
Creare Site Web de Prezentare

Website prezentare

Creare Site Web de Prezentare
Creare Site Web de Prezentare

Website prezentare

Creare Site Web de Prezentare
Creare Site Web de Prezentare

Website prezentare

Ce ar trebui să conțină un site web de prezentare profesional?

Creare Site Web de Prezentare

DOMENIU.RO sau .COM si GAZDUIRE

Domeniu.ro sau .com și găzduire SSD, încărcare mai rapidă, spațiu de stocare de minim 7GB, trafic nelimitat, până la 10 adrese de email, backup zilnic.

PANOU DE ADMINISTRARE

Fiecare site web realizat de noi, o agenție de creare site web de prezentare, beneficiază de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapidă și eficientă a paginilor, a imaginilor și a celorlalte informații afișate în site-ul dumneavoastră. Puteți adăuga sau șterge orice de pe site fără să aveți nevoie de un programator sau o agenție de web design.

Creare Site Web de Prezentare

WEBSITE RESPONSIVE

Agenia noastră, 201.ro, se asigură că o să primiți un design responsive pentru a le oferi utilizatorilor o experiență excelentă de navigare. De pe PC, laptop, tabletă sau Smartphone, site-ul va fi afișat perfect.

NUMAR NELIMITAT DE PAGINI

La fiecare site web realizat oferim posibilitatea de a adăuga un număr nelimitat de pagini, articole sau produse, complet administrabile de către client. Creare Site Web Bistrița.

Realizare site web de prezentare total personalizat!

Mentenanță Site de Prezentare

Dacă, din lipsă de timp sau alte motive, doriți ca noi, agenție web design Bistrița, să administrăm site-ul, să ne ocupăm de funcționalitatea optimă a acestuia, să verificăm viteza de încărcare și să actualizăm conținutul lui în limita a 3 ore lunare. Puteți opta și pentru acest serviciu.

Certificat SSL pentru Website

Criptează informații și conferă securitate sporită. Atunci când este activ în domeniul siteului, în loc de http:// devine https:// și aduce o îmbunatățire majoră pentru SEO. Pentru o siguranță mai bună optați pentru acest serviciu!

Optimizare SEO - WebSite Personalizat

Oferim Optimizare SEO on page. Fiecare pagină web creată de noi o să fie făcută în așa fel încât să fie la înălțimea standardele seo impuse de principalele motoarele de căutare precum google, yahoo sau bing.

Social Media

În cazul în care compania are un cont de Instagram, Facebook sau Linkedin, acestea vor fi asociate cu site-ul dumneavoastră. Dacă nu aveți aceste conturi vă vom ajuta la crearea și configurarea lor.

Site Web Multilanguage

Dacă doriți să vă adresați unei comunități străine puteți opta pentru creare unui site web sau creare unui magazin online în mai multe limbi, Engleză, Franceză, Spaniolă, Germană, etc.

Website cu Încărcare Rapidă

Ne asigurăm că viteza de încărcare a site-ului tău să fie optimă pentru fiecare device. PC, laptop, tabletă, smartphone. Vrem ca orice proiect să funcționeze la click.

Au ales serviciile noastre de creare website

Creare site web de prezentare nou, redesign website?

Ai o intrebare? Ajutorul este mereu la îndemână, Servicii Creare Site Web De Prezentare.

Creare Site Web de Prezentare

Citește Politica de confidenţialitate înainte de a ne oferi datele tale de contact. Vom folosi aceste date doar pentru a vă contacta ca urmare a emailului trimis și nu vom stoca, prelucra sau înstrăina datele pe care le primim de la dvs! Completând acest formular sunteți de acord ca 201.ro să folosească datele transmise pentru a vă contacta!