Crearea unui site web
de prezentare

Website-uri personalizate


Acest site o sa fie creat special dupa afacerea ta. O sa povestim toate detaliile cu tine si dupa ce stim despre ce este afacerea ta, atunci o sa incepem sa concepem un website special pentru necesitatile si specificatiile tale. Nu promitem absolut nici un miracol de genul “Iti facem site-ul web si o sa apara sute de clienti la tine sau maine esti in top pe google”, dar o sa te sfatuim cum sa faci in asa fel incat sa profiti la maxim de acest proiect web si sa ajungi la cat mai multi clineti cu el, pana la urma este deschis non stop.

De la noi o sa priemesti un site web foarte bine optimizat, website responsive, accesibil de pe orice device, mobil, tablet, laptop sau desktop - PC. O sa fie un site cu viteza de incarcare foarte rapida si o grafica placuta, creata special pentru afacerea ta.

Noi ne asumam angajamentul sa facem tot ce tine de noi ca website-ul tau sa fie cat mai bine vazut de google si bineinteles, cat mai bine structurat si bine aranjat din punct de vedere vizual pentru clientii care il acceseaza.

De ce vrem sa ai un proiect 100% perfect? Pentru ca atunci cand un client ajunge pe site-ul tau si il rasfoieste si ii place ce vede, decide sa cumpere sau sa achizitioneze serviciile sau produsele oferite de tine. Totodata, este un posibil client si pentru noi ca si agentie si nu ne permitem sa vada un proiect urat sau rau facut. Un site web de prezentare bine facut pentru tine este cartea noastra de vizita pe piata online.


Ce poate sa contina acest site web?


Nu toate paginile web create de noi trebuie sa aiba obligatoriu toate detaliile mentionate mai jos, dar se pot include in functie de necesitatile proiectului tau:

DOMENIU.RO sau .COM si GAZDUIRE Gratuite

Domeniu.ro sau .com si gazduire SSD, incarcare mai rapida, spatiu de stocare de 3GB, trafic nelimitat, pana la 5 adrese de email, autobackup. Toate acestea le oferim GRATUIT in primul an. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual aproximativ 60€.


SITE CU PANOU DE CONTROL

Fiecare site web realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlalte informatii afisate in site-ul dumneavoastra. Puteti adauga sau sterge orice de pe site fara sa aveti nevoie de un programator.


DESIGN RESPONSIVE

Se asigura design responsive pentru a le oferi utilizatorilor o experiente excelenta de navigare. De pe PC, laptop, tableta sau Smartphone, site-ul va fi afisat perfect.


NUMAR DE PAGINI NELIMITAT

La fiecare proiect web realizat oferim posibilitatea de a adauga un numar nelimitat de pagini, articole sau produse, complet administrabile de catre client.


Pentru un website mai bun


1Mentenanta 6 luni
Daca, din lipsa de timp sau alte motive, doriti ca noi sa administram site-ul, sa ne ocupam de functionalitatea optima acestuia, sa verificam viteza de incarcare si sa actualizam continutul lui in limita a 3 ore lunare. Puteti opta si pentru acest serviciu.
2Certificat SSL 1 an
Cripteaza informatii si confera securitate. Atunci cand este activ in domeniul siteului, in loc de http:// devine https:// si aduce o inbunatatire majora pentru SEO. Pentru o siguranta mai buna optati pentru acest serviciu!
3Optimizare SEO
Oferim Optimizare SEO on page. FIecare pagina web creata de noi o sa fie facut in asa fel incat sa fie la inaltimea standardele seo impuse de principalele motoarele de cautare precum google, yahoo sau bing.
4Social Media
In cazul in care compania are un cont de Instagram, Facebook sau Linkedin, acestea vor fi asociate cu site-ul dumneavoastra. Daca nu aveti aceste conturi va ajuta la crearea si configurarea lor.
5Incarcare Rapida
Ne asiguram ca viteza de incarcare a site-ului tau sa fie optima pentru fiecare device. PC, laptop, tableta, smartphone. Vrem ca orice proiect sa functioneze la click.
6Multilanguage
Daca doriti sa va adresati unei comunitati de straine puteti opta pentru creare site web sau creare magazin online in mai multe limbi, Engleza, Franceza, Spaniola, Germana, etc.

    Citește Politica de confidenţialitate înainte de a ne oferi datele tale de contact. Vom folosi aceste date doar pentru a te contacta ca urmare a emailului trimis și nu vom stoca, prelucra sau înstrăina datele pe care le primim de la tine!

    close