Creare magazin online cadouri

FlashCard

Creare magazin online cadouri – Proiectul FlashCard a început din dorința noastră de a oferi posibilitatea oricărui fan al fotbalului de a avea propriul card personalizat ca o sursa de motivație și inspirație sau de a oferi cadoul perfect prietenilor. Dar acestea nu se limitează doar la „fani”. Am început pentru că am văzut că mulți fotbaliști idolizați își arătau propriile carduri personalizate, precum Messi, Ronaldo, Hazard și mulți alții.

Creare magazin online cadouri personalizate
Creare magazin online cadouri personalizate

Website prezentare

Aveti nevoie de un magazin online similar ? Ne puteti contacta online sau telefonic.

Nr telefon: +40 754 536 485 / +40 764 020 053

Pentru detalii legate de costuri si servicii puteti vizita pagina dedicata acestui tip de serviciu.

Ce ar trebui sa contina un site web profesional?

Creare magazin online cadouri personalizate

DOMENIU.RO sau .COM si GAZDUIRE

Domeniu.ro sau .com si gazduire SSD, incarcare mai rapida, spatiu de stocare de minim 7GB, trafic nelimitat, pana la 10 adrese de email, backup zilnic.

PANOU DE ADMINISTRARE

Fiecare site web realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlalte informatii afisate in site-ul dumneavoastra. Puteti adauga sau sterge orice de pe site fara sa aveti nevoie de un programator sau o agentie de web design.

Creare magazin online cadouri personalizate

WEBSITE RESPONSIVE

Se asigura design responsive pentru a le oferi utilizatorilor o experiente excelenta de navigare. De pe PC, laptop, tableta sau Smartphone, site-ul va fi afisat perfect.

NUMAR NELIMITAT DE PAGINI

La fiecare site web realizat oferim posibilitatea de a adauga un numar nelimitat de pagini, articole sau produse, complet administrabile de catre client.

Au ales serviciile noastre

Website nou, redesign?

Ai o intrebare? Ajutorul este mereu la îndemână. 

Creare magazin online cadouri personalizate

Citește Politica de confidenţialitate înainte de a ne oferi datele tale de contact. Vom folosi aceste date doar pentru a vă contacta ca urmare a emailului trimis și nu vom stoca, prelucra sau înstrăina datele pe care le primim de la dvs! Completând acest formular sunteți de acord ca 201.ro să folosească datele transmise pentru a vă contacta!